Luister
muziek
30 oktober 2023 - 15:09
Deel dit artikel:

Sv Budel en Erik van Rooij na dit seizoen uit elkaar

De wegen van sv Budel en Erik van Rooij scheiden na afloop van het seizoen 2023-2024. Na twee seizoenen gaat het bestuur van sv Budel op zoek naar een nieuwe trainer.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - sv Budel
Advertentie

Erik van Rooij werd vorig jaar kampioen met sv Budel in de 4e klasse en staat momenteel op een vierde plaats in de 3e klasse. “We hebben vorig jaar een prachtig seizoen gehad met een kampioenschap als resultaat. Erik heeft hierbij het maximale resultaat gehaald uit ons eerste elftal. Ook dit jaar is de start prima, maar het beleid van de club is om maximaal één keer het contract van een hoofdtrainer te verlengen”, aldus voorzitter Rob Bergmans.

Bergmans vervolgt: “We hebben onlangs als bestuur gesproken over de situatie rondom Erik. Ondanks de goede sportieve resultaten hebben we besloten om vast te houden aan ons beleid om niet vaker dan één keer het contract van de hoofdtrainer te verlengen. Dit hebben we onlangs kenbaar gemaakt aan Erik. Ondanks dat hij baalde van dit besluit zijn we ervan overtuigd dat hij samen met de spelers en de staf de mooie start van dit seizoen ook door gaat zetten in de rest van de competitie en de beker.”

In de komende periode gaat sv Budel samen met de spelersgroep het profiel samenstellen voor de nieuwe hoofdtrainer. Mocht jij een trainer zijn die denkt dat sv Budel echt bij jou past? Dan mag alvast een open sollicitatie versturen naar secretaris David Morgan via info@svbudel.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie