Luister
muziek
14 November 2023 11:56
Deel dit artikel:

Rood-Wit'67 strijdend en onverdiend ten onder tegen koploper

Rood-Wit’67/PLUS heeft tegen koploper RKSVO een onverdiende nederlaag geleden. Een neutrale toeschouwer zou niet in de gaten hebben gehad dat afgelopen zondag koploper RKSVO tegen rodelantaarndrager Rood-Wit’67 aan het voetballen was.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Rood-Wit'67/PLUS
Advertentie

Het was een vermakelijke wedstrijd, met veel strijd, fair voetbal en twee gelijkwaardige teams. Niet altijd een goede dekking was de oorzaak dat de rood-witten steeds tegen een achterstand aankeken. Zowel Rood-Wit’67 als RKSVO werkten hard, aan inzet ontbrak niets. Een verdedigingsfout lag ten grondslag aan de 0-1, waardoor Colin Beenders van RKSVO vanaf 20 meter raak kon schieten.

Hierna golfde het spel op en neer met nauwelijks kansen. In de 44ste minuut werd de 0-2 gescoord door de lange Thom Janssen van RKSVO, die na een directe vrije trap ongehinderd koppend kon scoren.

Al na vijf minuten na rust werd de aansluitingstreffer gescoord. Nick Lucassen draaide uit een directe vrije trap de bal in de rechterbenedenhoek voor de 1-2. Hierna eenzelfde beeld als in de eerste helft. Voor iedere meter werd gestreden en verder waren er wat kleinere kansen. In de 85ste minuut kon Freek Meeuwissen gemakkelijk passeren en vervolgens raak schieten: 1-3. Twee minuten later kregen de rood-witten hoop op een punt toen Steef Damen, na een voorzet van rechts van Harm Derks, de 2-3 kon binnentikken.

Rood-Wit'67 ging in de laatste minuut ook nog voor een gelijkspel. Uit een scrimmage voor het doel van RKSVO werd het door Mika van den Boomen nog bijna 3-3, maar het geluk was niet aan zijn zijde.

Op zondag 19 november staat de derby tussen VV Maarheeze en Rood-Wit’67 op het programma. Let op: de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie