muziek
8 april 2024 - 08:26
Deel dit artikel:

FC Cranendonck verliest na moeizame wedstrijd tegen Knegselse Boys

In een matige wedstrijd verloor FC Cranendonck zondag van Knegselse Boys. Het begin van deze wedstrijd was nog hoopgevend, maar al snel zagen aanwezigen een eerste waarschuwing van Knegselse Boys.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen (archiefbeeld)

Na balverlies op het middenveld van FC Cranendonck kon de Knegselspits alleen voor doelman Tom van Happen opduiken, maar zijn inzet werd knap gepareerd. Na achttien minuten was het FC Cranendonck dat een knappe aanval over rechts inzette, waar Daan Driessen de bal laag voor het doel kon brengen. Spits Ralph van Meijl kon de bal makkelijk in het doel lopen, maar werd voor buitenspel teruggefloten.

Het spel bleef op en neer gaan en aan beide kanten waren enkele kleine kansjes zonder resultaat. Het duurde tot de 44ste minuut voordat de eerste goal viel. Na al enkele keren over links gevaarlijk te zijn geweest kon de linksbuiten van Knegsel weer goed doorgaan en vanaf de achterlijn de bal laag voorzetten, alwaar een Knegselspeler makkelijk kon scoren. 0-1 en direct rust.

Verdubbeling van de score

Na de pauze kwam Knegselse Boys beter en feller uit de kleedlokalen en was al na zes minuten trefzeker. Alweer onnodig balverlies op het middenveld bij FC Cranendonck, gevolgd door een snelle aanval over links, waar alles open lag. Na breed leggen kon de spits van Knegselse Boys vanaf vijftien meter onhoudbaar voor doelman Tom van Happen binnenschieten en de 0-2 aantekenen.

FC Cranendonck zet aan

Hierna schakelde FC Cranendonck een tandje bij en kon al eens gevaarlijk worden. Wisselspeler Tyn Adams werd op mooie wijze diep gestuurd, gevolgd door een lage voorzet voor het doel en daar was Daan Driessen als de kippen bij om de aansluitingstreffer in het doel te schuiven: 1-2. FC Cranendonck probeerde met alle macht om de gelijkmaker te maken, maar bleek uiteindelijk niet bij machte om het de verdediging van Knegselse Boys erg moeilijk te maken. Zodoende bleek de 1-2-tussenstand ook de eindstand te worden.