Luister
Live
3 april 2021 - 16:06
Deel dit artikel:

Potje voetgolf bij vv Maarheeze

Om de sleur van de maatregelen te ontlopen, kunnen alle sportliefhebbers van jong tot oud binnenkort terecht op sportpark De Romrijten. Vv Maarheeze heeft hier een speciale voetgolfbaan met negen holes ingericht op haar velden. Met dit initiatief hoopt vv Maarheeze, gesteund door de tennis- en hockeyvereniging, alle voetbal- en golfliefhebbers weer terug in beweging te krijgen.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Mieke Mulder

In groepen van maximaal vier personen en uitgerust met een voetbal wachten op sportpark De Romrijten negen holes om deze in zo min mogelijk schoten te bedwingen. De prestaties van alle deelnemers zullen worden bijgehouden in een competitie en de vijf beste voetgolfers worden op zaterdagavond 5 juni uitgenodigd om tijdens het internationale jeugdvoetbaltoernooi van vv Maarheeze de finale te komen spelen. Daarnaast zal er een extra prijs te verdienen zijn voor degene die een hole-in-one op video weet vast te leggen.

Opening
Op maandag 5 april (tweede paasdag) zal om 11.00 uur de voetgolfbaan geopend worden. Deze zal op aanvraag tot aan het jeugdtoernooi geopend zijn op zaterdagen van 16.00 uur tot 19.00 uur, op zondagen van 11.00 uur tot 16.00 uur en op de donderdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Voor deelname zal een kleine vergoeding gevraagd worden van 2,50 euro voor kinderen tot 18 jaar en van 5 euro voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Leden van vv Maarheeze mogen gratis deelnemen, ter compensatie van hun contributie.

Aanmelden
Het aantal deelnemers wordt vanwege de coronamaatregelen gedoseerd. Daarom wordt iedereen verzocht om zich minimaal vijf dagen van tevoren via e-mail in te schrijven op voetgolf@vvmaarheeze.nl, met vermelding van naam en leeftijd en van gewenste datum en tijdstip van deelname. Het inschrijfgeld kan bij aanmelding op het sportpark worden voldaan.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug