Luister
Live
12 april 2021 - 16:07
Deel dit artikel:

Rood-Wit’67 heeft technische staf rond voor komend seizoen

Marc Piron (hoofdtrainer) en Mike Marteau (keeperstrainer) stoppen na 3,5 jaar aan het eind van dit voetbalseizoen bij Rood-Wit'67/Plus uit Budel-Dorplein. Van Piron is nog niet bekend wat hij in het nieuwe voetbalseizoen gaat doen, Marteau moet in verband met zijn werk een sabbatical van een jaar nemen. Inmiddels zijn hun vervangers gevonden.

cranendonck24 / Redactie

Beiden hebben alle jaren naar volledige tevredenheid van bestuur en spelers gewerkt. Zij zullen aan het eind van dit seizoen afscheid nemen van een gemotiveerde selectie met een uitstekende sfeer. De heren worden opgevolgd door Ivo Bernaerts (hoofdtrainer) uit Lozen en Pascal Pignanelli (keeperstrainer) uit Achel.

Bernaerts heeft twintig jaar ervaring als trainer en is in het bezit van het UEFA A-diploma. Hij was eerder trainer in België bij SK Bree, Sporting Grote-Heide, KFC Hamont, Lindelhoeven en Herkol Neerpelt. Pignanelli is in het bezit van het keepersdiploma en werkte eerder enkele jaren samen met de nieuwe hoofdtrainer.

Bernaerts zal op dinsdag, bij de training van de volledige selectie, worden geassisteerd door William Derks, die evenals vorige jaren leider zal zijn van het eerste elftal. Samen met Mat Lammers zal William op donderdag de training van het tweede elftal verzorgen.

Rest van technische staf
Charles Aarts gaat, na 31 jaar assistent-scheidsrechter, weer één jaar door in die functie. Joep Looijmans en Jos van Hinthem gaan eveneens door, respectievelijk als leider en assistent-scheidsrechter. Met Martien Biesmans, vorig seizoen trainer van het tweede elftal, moet nog gesproken worden welke rol hij zal vervullen. Met dit technisch kader hoopt Rood-Wit’67/Plus de ambitie om zo snel mogelijk naar de vierde klasse te promoveren te kunnen bewerkstelligen.

Op bovenstaande foto de ondertekening van het contract. Van links naar rechts: Pascal Pignanelli, voorzitter Mat Lammers en Ivo Bernaerts.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug