Luister
Live
28 april 2021 - 09:21
Deel dit artikel:

In beweging blijven met Home Edition van Avond4Daagse in Maarheeze

Via de Home Edition biedt KVW Maarheeze iedereen in het dorp en omstreken de gelegenheid een eigen Avond4Daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - KVW Maarheeze | Familie Van der Palen ontvangt hun medailles

Je kunt de vier dagen lopen tot 30 juni 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad.

Je hebt de keuze om 2,5, 5 of 10 kilometer vanuit je eigen voordeur te starten, maar je kunt ook starten vanuit een andere locatie. Tijdens het wandelen maakt de eRoutes-app er een wandelfeestje van. Na de wandeling ontvang je een persoonlijke medaille. Wil je meedoen, kijk dan op kvw-maarheeze.nl om in te schrijven.

Verrassing en kortingsbon
Na deelname van de Home Edition ontvang je naast je medaille, een verrassing én een kortingsbon voor de reguliere Avond4Daagse Maarheeze. Die vindt plaats van 31 augustus tot en met 3 september 2021.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug