Luister
Live
15 augustus 2022 - 10:24
Deel dit artikel:

Tiende editie van Verspaandonks End of Summer dubbeltoernooi in Budel-Dorplein

Het is zomer en dan maakt Tennisvereniging Dorplein zich op voor de tiende editie van Verspaandonks End of Summer dubbeltoernooi. Vandaag is de laatste dag om je hiervoor aan te melden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Na enkele jaren van afwezigheid komen ze nu toch tot een klein jubileum. Het format dat velen kennen blijft behouden. In een kort tijdsbestek van drie of vier dagen speel je drie wedstrijden van twee sets. Tot en met editie 9 was het een dames- en herendubbeltoernooi. "Ook wij gaan met de tijd mee en daarom introduceren we dit jaar voor het eerst de 8/9-categorie waarbij recreatieve spelers en speelsters zich op kunnen geven als Dames, Heren of Gemengd dubbel", zegt de organisatie.

Aangezien het in competitievorm een succes was, vermoeden ze dat er ook voldoende animo zal zijn om deze categorie in hun toernooiformat op te nemen.

Aanmelden vóór dinsdag 16 augustus

Heb je interesse om mee te doen, schrijf je dan in via toernooi.nl en mocht dat om wat voor reden dan ook niet lukken, mag je ook gebruikmaken van het formulier op hun website. Wil je meedoen? Schrijf je dan in vóór dinsdag 16 augustus.

Vragen

Heb je nog aanvullende vragen, stuur dan een berichtje naar info@tvdorplein.nl met je vraag of opmerking en je contactgegevens, dan neemt Tennisvereniging Dorplein zo snel mogelijk contact met je op.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug