Luister
muziek
28 Juli 2023 15:06
Deel dit artikel:

Mijl van Mares 2023: volop feest en grootse wielrenners

Elk jaar, een week na de Tour de France, is Maarheeze het decor van het gezelligste wielerevenement van Nederland: de Mijl van Mares. Deze wordt dit jaar voor de zestigste keer verreden. En dat jubileum is een extra mooi feestje waard.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli zal de zestigste Mijl van Mares plaatsvinden. Ja, je leest het goed: het feest duurt dit jaar twee dagen. Vanwege het jubileum wordt er dit jaar extra uitgepakt. Niet één, maar twéé feestavonden in het eerste weekend van de bouwvak. Houd de website en social media in de gaten voor meer info over het programma.

Zelf meefietsen

Uiteraard rijden niet alleen de profrenners over de straten van Maarheeze, maar kun je zelf ook meedoen. Er is voor ieder wat wils: zo zijn daar de Grote Prijs van Cranendonck voor de recreatieve renners en de Grote Prijs van de Mijl voor de meer geoefende coureurs. Duik je liever de lommerrijke omgeving in en ben je niet bang om vies te worden? Dan doe je mee aan de Cyclewear ATB-tocht. En last but not least: de jongens en meisjes van de basisschool kunnen zich met elkaar meten tijdens de Dikke Banden Race. En het is nú al mogelijk om je in te schrijven.

Meer informatie over Mijl van Mares

Kijk op de website voor meer informatie en schrijf je direct in. Kom je liever lekker kijken, iets eten en drinken en genieten van de sfeer? Dan ben je ook meer dan welkom om het zestigjarig jubileum te komen vieren. Zet daarvoor 28 en 29 juli in je agenda.

Cranendonck24 is wederom de officiële mediapartner van de Mijl van Mares. Al het laatste nieuws en de uitslagen vind je daarom op onze gratis app en website.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie