Luister
muziek
20 Mei 2024 09:29
Deel dit artikel:

Komend weekend: grootste editie van het Ledûb Volleybal Festival ooit

Pinksteren is inmiddels bijna voorbij en dat betekent ieder jaar maar één ding: het Ledûb Volleybal Festival is in aantocht. Op 24, 25 en 26 mei 2024 barst het grootse evenement los op het sportpark in Budel. Iedereen is welkom, dus ook niet-deelnemers, en de entree is gratis.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Ray van den Heuvel
Advertentie

Met onder andere Royal Beat, Lampegastuh, Steam Sister, Lanterfantje en Bonte Carlo op het programma, kijkt de organisatie uit naar een geweldig weekend vol feest en gezelligheid. In totaal zullen maar liefst 23 artiesten het podium betreden, verdeeld over twee stages: de Derckx stage en de SexyVolley stage. Ook zijn er dit jaar drie blaaskapellen die op en rond het sportterrein voor vermaak zorgen.

Recordaantal inschrijvingen

Al 52 jaar vindt het Ledûb Volleybal Festival plaats in Budel, maar nog nooit deden er zoveel teams mee. Komend weekend zullen er in totaal 350 teams het veld betreden, uit onder andere Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast het volleybal op gras, zal ook de topdivisie beachvolleybal aanwezig zijn om competitiewedstrijden te spelen in de Budelse beachbak.

Programma

Op vrijdag begint de feestavond om 18.30 uur en gaan de lichten weer uit om 01.00 uur. Op zaterdag wordt er gevolleybald tussen 10.00 en 17.00 uur. De dj’s en bands treden doorlopend op tussen 12.00 en 01.00 uur. De zondag is vergelijkbaar met de zaterdag. Ook dan wordt er gevolleybald tussen 10.00 en 17.00 uur en zullen de artiesten aftrappen om 12.00 uur. Rond 22.30 uur zullen de laatste nummers door de boxen klinken.

Mede door de flinke stijging van het aantal inschrijvingen verwacht de organisatie drukke feestavonden. Kom dus op tijd, zo voorkom je dat je langer moet wachten bij de ingang of muntverkoop. Wil je meer weten? Op ledubvolleybalfestival.nl vind je alle praktische info en een overzicht van de volledige line-up.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie