Luister
muziek
26 juni 2022 - 09:48
Deel dit artikel:

Adviescommissie bespreekt raadsagenda 2022-2026 van Cranendonck binnenkort

Op dinsdag 28 juni wordt de raadsagenda 2022-2026 besproken, die na de gemeenteraadsverkiezingen in maart werd vastgesteld.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Na de verkiezingen van Cranendonck in maart hebben alle partijen de intentie uitgesproken om het nog te vormen college op hoofdlijnen richting te geven over de onderwerpen waarmee de raad in de periode 2022-2026 aan de slag wil gaan, wat belangrijk wordt gevonden en waar prioriteit aan moet worden gegeven. Deze onderwerpen zijn vastgelegd in een raadsagenda die is gepubliceerd op de website van de gemeente om inwoners, bedrijven en instellingen de gelegenheid te geven om hierop te reageren.

De raadsagenda en de reacties die zijn ontvangen worden besproken in de vergadering van de adviescommissie op dinsdag 28 juni. Deze raadsagenda is te lezen in de agenda van de adviescommissie op www.cranendonck.nl

Spreekrecht

Inwoners die nog willen reageren op de raadsagenda, kunnen gebruikmaken van het spreekrecht tijdens deze vergadering. Daarvoor kunnen zij contact opnemen met de griffie via griffie@cranendonck.nl. De raadsagenda wordt definitief vastgesteld in de raadsvergadering op 12 juli.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie