Luister
muziek
19 november 2023 - 15:05
Deel dit artikel:

VVD-Kamerlid Daan de Kort op bezoek bij Verderest in Budel: 'Goede gesprekken'

Op vrijdag 17 november 2023 heeft Tweede Kamerlid Daan de Kort op uitnodiging van VVD Cranendonck een werkbezoek gebracht aan Circulair Ambachtscentrum en kringloopwinkel Verderest in Budel.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - VVD Cranendonck
Advertentie

Daan zet zich in Den Haag in voor onder meer mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zelf heeft hij een visuele beperking en ziet hij nog maar voor 4 procent. VVD-commissielid Marina Liebregts begeleidt in Cranendonck sinds 2009 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar volwaardig werk. In de verschillende kringloopwinkels en werkplaatsen wordt gekeken naar wat mensen wél kunnen en hoe zij hun talenten kunnen ontwikkelen en ontplooien.

'Keep up the good work'

Daan de Kort is met VVD Cranendonck-raadsleden Jordy Drieman en Willem Swinkels in gesprek gegaan over wet- en regelgeving, de obstakels en dilemma’s, maar ook de mogelijkheden en gewenste aanpassingen die noodzakelijk zijn om meer mensen passend werk te bieden. "Goede gesprekken en mooie ideeën over hoe iedereen mee kan doen", zegt VVD Cranendonck.

De Kort staat op plek 24 van de VVD-stemlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, aanstaande woensdag 22 november. VVD Cranendonck: "Daan, keep up the good work en veel succes tijdens de verkiezingen komende week."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie