Luister
Live
28 mei 2021 - 09:15
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Productmanager Takeuchi Parts

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Productmanager Takeuchi Parts.

cranendonck24 / Redactie

· Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
· Uren: voltijds - 40 uur

Functieomschrijving
Als eindverantwoordelijke sla jij met jouw team (2 FTE) de brug tussen technisch georiënteerde- en commercieel georiënteerde afdelingen. Je bent in staat om de laatste ontwikkelingen van Takeuchi onderdelen en opbouwopties te vertalen in een werkbaar proces.

Je taken en verantwoordelijkheden
· In overleg met de afdeling sales ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van het assortiment en de inkoopspecificaties, daarnaast bepaal je de voorraad en order gestuurde producten.
· Het verzorgen van de technische specificaties die bruikbaar zijn voor inkoop en verkoop.
· Bepalen van de prijsopbouw inclusief de bandbreedte op basis van: de marktvraag (sales), het marktaanbod (inkoop) en een gezonde marge.
· Het onderhouden en beoordelen van leverancierscontacten en het sluiten van raamcontracten. Toezien op de kwaliteit van de producten.
· Periodiek opstellen van rapportages en managementinformatie waarin de resultaten van het commercieel beleid worden geanalyseerd.
· Kansen en bedreigingen vanuit de markt en sterktes en zwaktes van de organisatie projectmatig omzetten in proces- en product verbeteringen.
· Samenwerken met ons zusterbedrijf in Duitsland omtrent het assortiment.

Functie-eisen
· Een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
· Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal voldoende.
· Je woont in een straal van 30 km van Maarheeze.
· Klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, accuraat en georganiseerd.
· Goede communicatieve vaardigheden.
· Je woont in een straal van 30 km van Maarheeze

Jij krijgt van ons
· Een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao en een functie met veel vrijheid voor persoonlijke inbreng.
· Een afwisselende functie met kundige collega’s waar hard werken en een goede onderlinge samenwerking hand in hand gaan
· Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding
· Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte
organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar we regelmatig successen vieren
· Ons bedrijf ligt vlakbij de A2, dus gemakkelijk met de auto te bereiken en de trein stopt zo ongeveer bij ons voor de deur

Beschrijving van het bedrijf
Verhoeven is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie met bedrijven in de Benelux, Duitsland en India die staat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Verhoeven in de Benelux werken in totaal ruim 200 medewerkers. Verhoeven is ‘thuis op elk terrein’ op het gebied van grondverzetmachines, rijwerkonderdelen, uitrustingsstukken en service, is exclusief importeur van Takeuchi in de Benelux en heeft duizenden tevreden klanten.

Betrokkenheid vanuit de ondernemersfamilie uiten zich in de familiewaarden: ondernemend, verbonden, no-nonsense en plezier. Onze bedrijfswaarden zijn: ambitie, respect, integriteit, betrokken en afspraak is afspraak.

Is dit je nieuwe baan?
Dan ontvangen we graag je CV voorzien van een motivatie via www.verhoevenbv.com/vacatures.

Wil je meer weten over de functie of heb je vragen over de procedure kun je altijd contact opnemen met Paul Plasmans op 06-21802110. We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug