Luister
muziek
8 juni 2022 - 15:52
Deel dit artikel:

Kringloopwinkel Verderest heropent op nieuwe locatie op zaterdag 11 juni

Aan de Nieuwendijk 6 in Budel wordt de Boerenbond omgetoverd tot de nieuwe locatie van kringloopwinkel Verderest. Op zaterdag 11 juni vieren zij de officiële opening.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Twaalf jaar geleden heeft Stichting Verderest zich gevestigd in de gemeente Cranendonck, in Budel. Ondertussen hebben zij ook een vestiging in Valkenswaard en wordt er samengewerkt met de A2-gemeentes in onze regio. Nu zetten ze de volgende stap en verhuizen naar het pand van de Boerenbond aan de Nieuwendijk. We spraken eerder met de oprichtster van de stichting.

Leer-werkbedrijf

Verderest is een laagdrempelig leer-werkbedrijf waar mensen op hun eigen niveau met hun kennis en enthousiasme, maar ook met een eventuele beperking of leerbehoefte, kunnen werken aan hun toekomst.

Hapje en drankje

Op 11 juni volgt de feestelijke opening van het nieuwe pand. Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje aan de Nieuwendijk in Budel, vanaf 10.00 uur. 's Morgens is er koffie met een gebakje voor alle klanten. Vanaf 12.00 uur staat de ijskar op het terrein om je te verwelkomen met een lekker Italiaans ijsje. De dag wordt opgeluisterd met levende muziek.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug