Luister
muziek
30 november 2022 - 11:42
Deel dit artikel:

Ruben van der Kruis uit Maarheeze wint drie keer bij schildersvakprijzen

Schilder Ruben van der Kruis uit Maarheeze heeft dinsdagavond drie trofeeën in de wacht gesleept bij de Nationale SchildersVakprijs 2022. Zijn project bij Different Doors is zowel bij de jury als het publiek in de smaak gevallen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Nationale SchildersVakprijs
Advertentie

Hij heeft de prijzen gepakt in de categorieën nieuwbouw- en renovatieschilderwerk, publieksprijs en ontving de klanttevredenheidspluim.

Different Doors-project

Ruben van der Kruis deed mee met zijn project bij Different Doors in Budel. Het nieuwe pand van de leverancier van garagedeuren nam hij onder handen. "De grootste uitdaging was de omvang van het project", zei Van der Kruis daar eerder al over. "Toen ik de bouwtekening zag, moest ik echt wel een keer slikken."

Innovatief bedrijf

Maar hij wilde deze kans met beide handen aangrijpen. "Hoe gaaf is het als je met je team mag meewerken aan de realisatie van een van de meest energiezuinige panden in Nederland? We hebben als innovatief bedrijf hierin mogen meedenken en het schilderwerk zoveel mogelijk uitgevoerd met verfproducten die tot de milieutechnische top behoren en hierdoor duurzame keuzes zijn. Duurzaamheid, innovatie en high-end afwerking komen in dit project bij elkaar."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug