Luister
muziek
26 december 2022 - 09:19
Deel dit artikel:

Charles Groenhuijsen vertelt in Cranendonck over succesvol ondernemen

Dinsdag 17 januari 2023 organiseert gemeente Cranendonck voor ondernemers in Cranendonck de bijeenkomst 'Succesvol ondernemen en het benutten van kansen in veranderende tijden.’ Gastheer en gespreksleider is Charles Groenhuijsen. Dit doet de gemeente in samenwerking met Ondernemers Contact Cranendonck (OCC), Keyport, Brainport, Rabobank, BIZOB, Cranendonck Werkt en Werk.kom.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Cranendonck
Advertentie

Gespreksleider en gastheer is journalist, presentator en programmamaker Charles Groenhuijsen. Groenhuijsen legt uit waarom hij vindt dat ‘het goed gaat met de wereld’ ondanks alle obstakels en uitdagingen die er zijn. Hij gaat in op de actuele arbeidsmarkt en de kracht van samenwerking. Aansluitend gaat Groenhuijsen in gesprek met wethouder Marcel Lemmen (Economie), OCC-voorzitter Joost Ploos van Amstel en deelnemers over het ondernemersklimaat in Cranendonck, samenwerking tussen overheid en ondernemers en de prioriteiten op economisch vlak voor 2023 en verder.

Afwisselend programma

Na dit plenaire gedeelte is er keuze uit themapresentaties over actuele onderwerpen zoals circulariteit, de arbeidsmarkt, duurzaamheid, financieel fitte medewerkers, mobiliteit, dataficering, zaken doen met de gemeente én de meerwaarde van Brainport. In korte sessie van 40 minuten informeren en inspireren gastsprekers ondernemers. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel gedeelte waarbij onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat kan worden over de middag.

Aanmelden

Ben jij ondernemer in Cranendonck en heb je interesse? Meld je dan aan via Networkapp met behulp van onderstaande QR-code. In Networkapp vind je alle informatie over de bijeenkomst en het is de enige manier om aan te melden en een plaats te reserveren bij de themasessies. Deelnemen is gratis, aanmelden kan tot 9 januari 2023. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang om zeker te zijn van deelname. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website cranendonck.nl/agenda-ondernemers.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug