Luister
Live
2 juni 2021 - 11:19
Deel dit artikel:

VVV Cranendonck heeft nieuwe brochure en drie geocache-fietsroutes ontwikkeld

Corona heeft het toerisme onmogelijk gemaakt. Maar de VVV in Cranendonck heeft hard gewerkt aan diverse projecten. Deze week is de nieuwe bochure uitgekomen. Het is een informatief en innovatief blad met publieksinfomatie over Cranendonck in pocketformaat. "We noemen het ons BooQi (BQ)", zegt de VVV.

cranendonck24 / Redactie

Dertig bezienswaardigheden worden hierin belicht, allemaal met een QR-code waardoor er allerlei digitale informatie is op te halen. "Door deze codes kunnen wij ook altijd de gegeven informatie aanpassen." De brochure kost 2 euro (inclusief BTW), maar is voor klanten gratis op te halen in de VVV-winkel op de markt in Budel.

De brochure kan door bedrijven, tegen kosten, ook worden besteld in veelvoud van tien stuks. "Bij meer dan honderd stuks bezorgen wij deze binnen Cranendonck zonder extra kosten. Bovendien krijgt u dan 20 procent korting."

Geocaches en fietsroutes
Er zijn ook vijf geocaches geplaatst op diverse plekken in Budel, in de nabijheid van elk van de partners van de VVV. Je kunt ze natuurlijk gewoon gaan zoeken, maar er zijn drie verschillende fietsroutes ontwikkeld (14 kilometer, 15 kilometer en 17 kilometer). De fietsroute kost 2 euro en bevat een sleutelcode die kan worden gebruikt om de volgende geocache te vinden. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de winkel en schaf zo'n fietsroute aan. Het BooQi krijg je erbij.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug