Luister
Live
2 juni 2021 - 14:14
Deel dit artikel:

Vacature: Center Parcs De Kempervennen zoekt Schoonmaker

Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven is op zoek naar een schoonmaker. Hieronder lees je wat de vacature inhoudt en hoe je kunt solliciteren.

cranendonck24 / Redactie

Dit ga je doen
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor onze afdeling Housekeeping. Als Medewerker Housekeeping verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de bungalows. Je zorgt er samen met je team voor dat de gasten kunnen genieten van een zorgeloze vakantie in een schone bungalow. Ook signaleer je het ontbreken van of mankementen aan de inventaris in de bungalows. Je krijgt een goede inwerkperiode met ervaren begeleiders. Zij zorgen ervoor dat jij er klaar voor bent om zelfstandig de bungalows te poetsen. Ook 60 plussers zijn bij ons van harte welkom voor een gesprek!

Dit ben jij
Jij bent super netjes en houd van poetsen. Daarnaast ben jij 9 uur per week beschikbaar en kun jij van maandag en vrijdag jouw vaste werkdagen maken. Ben je enthousiast en wil jij graag aan het werk samen met enthousiaste collega's? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Ook wanneer je kinderen hebt, is deze functie uitstekend te combineren! (Omstreeks 10:00 uur start je en rond 15:00 uur ben je klaar)

Dit bieden wij jou
Naast een marktconform salaris bieden wij jou uiteraard ook graag het volgende:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding indien van toepassing
  • Wasgeldvergoeding
  • Je krijgt een personeelspas waarmee je gratis kunt zwemmen, bowlen, midgetgolfen etc. Dit geldt ook voor jouw inwonende gezinsleden.
  • Je ontvangt 20% korting op een boeking bij Center Parcs, maar ook op bijvoorbeeld kleding en speelgoed in onze winkels.
  • Een jubileum bon, na iedere 5 jaar dienstverband, voor een verblijf op een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland.
  • Een superleuk team, met gezellige collega's.
  • Jaarlijks is er een personeelsfeest, kerstborrel, sinterklaasfeest etc.

Vragen of meer weten?
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-83185590 (bellen en appen) of stuur een mail naar werkenbijdekempervennen@groupepvcp.com. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Heb je geen vervoer naar het park toe? Geen probleem, meld je toch aan. Wij kijken samen hoe we dit op kunnen lossen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug