Luister
muziek
28 augustus 2023 - 12:12
Deel dit artikel:

Nieuwe eigenaar in bekende yogastudio aan Molenheide in Soerendonk

In de voormalige yogastudio van Nico Liplijn, aan de Molenheide in Soerendonk, opent een nieuwe yogastudio de deuren: Floga.

cranendonck24
  / advertorial
  • Beeld - Floga
Advertentie

"In de huidige snelle maatschappij waarin we vaak eerder ‘overleven’ dan ‘leven’, raken veel mensen de verbinding met zichzelf, de ander en de natuur namelijk soms kwijt", vindt Floor, de eigenaresse van Floga. "Floga wil mensen de kans geven om te helen, door middel van yoga in de breedste zin van het woord. Floga staat voor positieve energie, beweging en ontspanning. Voor veiligheid, geborgenheid en connectie. Voor een blend tussen wetenschappelijke onderbouwing en spiritualiteit. Voor een balans tussen lichaam en geest, mens en natuur, beweging en stilte, het uiterlijke en innerlijke zelf en tussen jou en je omgeving."

Officiële opening in Soerendonk

De feestelijke opening is op 9 september van 14.00 tot 18.00 uur. Daarna starten er enkele losse zogeheten Yoga Basics-lessen. Vanaf eind september worden er voornamelijk lessenseries van elf weken aangeboden waar men zich om de drie maanden voor kan inschrijven. Groepslessen vinden zowel vroeg in de ochtend (Floga's Magische Morgen & Vinyasa Flow) als in de avond (Floga's Zen Zone) plaats. De studio is op woensdag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie over Floga

Aan de rand van natuurgrenspark De Groote Heide geeft Floga in Soerendonk je onder deskundige begeleiding de kans op een mentale tussenstop. Hier kun je even op adem komen, jezelf ruimte schenken en een gezonde balans vinden. Meer informatie op floga.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie