Luister
muziek
18 januari 2024 - 11:38
Deel dit artikel:

Boerenbal in Gastel: trouwen, cadeaus en feesten

Langzaamaan nadert voor Hans van Ton van Sjef van de Laar en Boerin Helen van Harrie van Frans Claes de grote dag: aanstaande zaterdag, 20 januari, geven zij elkaar het onechte ja-woord.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - CV De Pintewippers
Advertentie

Rond de klok van 19.15 uur zal het boerenbruidspaar voorgaan bij CV De Pintewippers in de kapel aan het Sint Cornelisplein ten overstaan van de Gastelse pastoor Godefridus, kapelaan Gregorius, getuigen Anja, Rick én alle toegestroomde aanwezigen in de onecht verbonden te worden.

Naar verluidt heeft pastoor Godefridus een heimelijke relatie met boerenbruid Helen, het is dus nog maar afwachten of hij de onechte zegen wel wil geven.

Felicitaties en cadeaus

Aansluitend zal het kersverse paar zich begeven naar de Schaapskooi waar ze je in de gelegenheid willen stellen om hen te feliciteren, waarbij gepaste kleding gewenst is. Als je een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, graag géén levende have, stro en hooi.

Na de plichtplegingen zal het Boerenbal in Gastel losbarsten waar de plaatjes nog op de ouderwetse manier worden gedraaid, zodat deze klassieke boerenbruiloft een geweldig feest zal worden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie