Luister
muziek
21 januari 2024 - 08:15
Deel dit artikel:

Basisschool in Gastel bestaat 50 jaar en organiseert reünie

Basisschool OBS 't Lange in Gastel bestond in 2023 al vijftig jaar. Het nieuwe schooljaar zijn ze feestelijk gestart en nu komt er ook een reünie aan.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - OBS 't Lange Gastel
Advertentie

Afgelopen augustus is het nieuwe schooljaar op OBS 't Lange in Gastel feestelijk van start gegaan. Op 1 augustus 1973 werd OBS 't Lange opgericht. Vijftig jaar geleden dus. Reden genoeg om dit schooljaar het jubileum uitgebreid te vieren.

Met de onthulling van het jubileumlogo, waar alle kinderen van de school een bijdrage aan hebben geleverd, en een glaasje bubbels is dit bijzondere jaar geopend. Het hele schooljaar door zullen er nog verschillende festiviteiten georganiseerd worden.

Aanmelden voor reünie van OBS 't Lange in Gastel

Onder meer een reünie staat op de planning. Alle oud-leerlingen, oud-leerkrachten, leden van de medezeggenschapsraad en ouderraad zijn welkom. Via het formulier op de website van OBS 't Lange kun je je aanmelden. Het kost 5 euro inclusief consumptie om bij de reünie aanwezig te zijn. Dat kun je overmaken op NL77RABO0109512154 onder vermelding van 'Reünie' en je naam.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie