Luister
muziek
17 Juli 2024 10:21
Deel dit artikel:

Vele malen dank namens AED Cranendonck: ‘Dit leverde een prachtig bedrag op’

Stichting AED-Cranendonck wil vele malen dank zeggen. Ze krijgen hulp van allerlei kanten en we zetten alle bedankjes op een rij.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dank aan Tina Nelemans die afscheid genomen heeft als bestuurslid en meer dan tien jaar deel heeft uitgemaakt van het bestuur. Dank aan de voormalige Dorpsraad Soerendonk voor het overdragen van twee AED’s. Dank aan Borrelbar KikkerOp voor de nieuwe AED-locatie van het voormalige LIACC/Blend.

Maarheeze

Dank aan Jumbo Maarheeze voor de mogelijkheid om statiegeldbonnen aan ons te doneren. “Dank aan de klanten van Jumbo Maarheeze die tijdens de ‘Beetjesactie’ van eigenaars Paul en Marjon Houben ruimhartig aan ons gedacht hebben. We kwamen zelfs als ontvanger van de meeste munten naar voren. Dit leverde ons een bedrag van maar liefst 656 euro op”, meldt AED Cranendonck.

Voor het in stand houden van AED’s is veel steun nodig omdat de prijzen van accu’s enorm gestegen zijn. Doneren kan altijd onderaan op de website van AED Cranendonck zodat ze de gemeente hartveilig kunnen houden en mensenlevens kunnen blijven redden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie