Luister
muziek
19 maart 2024 - 15:23
Deel dit artikel:

Nieuwe partij CB24 presenteert voorstel over Nassau-Dietzterrein in eerste informatieavond

De nieuwe Cranendonckse politieke partij CB24, van Dirk van Asten, organiseert op vrijdag 5 april hun eerste informatieavond. Hierbij zijn alle inwoners van gemeente Cranendonck welkom. Op die avond wordt een voorstel over de toekomst van het Nassau-Dietzterrein voorgelegd aan de aanwezigen.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Cranendonck24
Advertentie

"Wij hebben op basis van verschillende aanknopingspunten een voorstel geschreven dat we als CB24 aan de inwoners voor gaan leggen. Dit heeft betrekking op de toekomstige invulling van het Nassau-Dietzterrein hier in de gemeente Cranendonck", schrijft de nieuwe partij in een persbericht. "Achter de schermen werkt de gemeente aan een langdurige overeenkomst met het COA, welke uiteindelijk nog goedgekeurd moet worden door de gemeenteraad. Vooruitlopend hierop hebben we een initiatiefvoorstel geschreven."

De inwonersraadpleging, het initiatiefvoorstel 'Stoppen met de COL' en het Woo-verzoek staan hierin centraal. Het Woo-verzoek en de bevindingen daarvan zijn op 17 maart 2024 via socialmediakanalen gepubliceerd.

CB24 meldt verder: "Op vrijdag 5 april zullen wij een informatieavond organiseren bij De Smeltkroes in Maarheeze, waar we het voorstel toelichten. Hierbij is elke inwoner van de gemeente Cranendonck uitgenodigd en is er ook ruimte voor vragen. De avond start om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden via cranendoncksbelang24@outlook.com."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie