muziek
14 Mei 2024 15:04
Deel dit artikel:

VV Maarheeze blijft heel seizoen thuis ongeslagen en heeft zicht op nacompetitie

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen heeft VV Maarheeze afgesloten met een gelijkspel tegen RKSV Liessel (1-1). Daarmee is de club het hele seizoen ongeslagen gebleven op het eigen sportpark.

cranendonck24
  / / Redactie

VV Maarheeze moest deze wedstrijd de nodige spelers missen. Voor tegenstander RKSV Liessel stond er niets meer op het spel, behalve de overwinning.

VV Maarheeze begon voortvarend, al in de eerste minuut kregen ze een vrije trap van links en deze werd op waarde geschat door Jordy van Zon. De bal belandde op de paal. RKSV Liessel is wakker geschut en komt beter in zijn spel. Keeper Jarno Nijssen moet diverse keren handelend optreden. In minuut 38 komt Liessel op voorsprong. Een venijnig schot in de linkerhoek wordt nog gepareerd door de keeper, maar in de rebound is hij kansloos: 0-1.

Het leek erop dat ze met deze stand de rust in zouden gaan, maar daar dacht Cas Baudion anders over. Een voorzet van VV Maarheeze wordt door de keeper niet goed weggewerkt, zodat de bal bij Baudion terecht komt. Met een mooie krul legt hij de bal in de rechterbovenhoek: 1-1

Na de rust is Maarheeze wel beter dan Liessel, maar de kleine kansen die Cas Baudion en Jordy van Zon kregen, zijn een prooi voor de keeper. In de laatste minuut komt Maarheeze nog goed weg, bij een corner van Liessel. De bal wordt door iedereen gemist en rolt langs de verste paal langs het doel.

Na drie minuten extra speeltijd fluit de goed leidende scheidsrechter Maters uit Kessenich (België) af. Zoals nu de situatie is, speelt VV Maarheeze nacompetitie voor promotie naar de 3de klasse. Volgende week is de laatste wedstrijd van de competitie, op pinkstermaandag, uit tegen FC Oda. Aanvangstijd is 14.30 uur.