Luister
muziek
02 Juni 2024 11:13
Deel dit artikel:

Smelt betrekt iedereen bij kidsclub voor EK: ‘We gaan een grote arena maken’

Smelt, de naam waaronder De Smeltkroes in Maarheeze wordt uitgebaat, organiseert de EK Kidsclub. Er vinden diverse activiteiten voor kinderen plaats in aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal komende maand.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Jeroen Veldkamp van Smelt vertelt over het belang van de EK Kidsclub in Maarheeze. “Ik weet nog precies waar en met wie ik was toen we in 1988 Europees kampioen werden", vertelt hij. "Onze visie en missie is mensen bij elkaar brengen. Wij zeggen: 'kom er allemaal bij'. Iedereen kan gratis lid worden van de club."

EK-shirts, spandoek en quiz

Heb je een 'lidmaatschap', dan kun deelnemen aan drie activiteiten van de EK Kidsclub. Jeroen vertelt: "We gaan EK-shirts maken. De kinderen nemen zelf een wit shirt mee en wij zorgen voor de kleurrijke verf. Daarnaast gaan we een groot spandoek maken. En we organiseren een EK-quiz met disco.”

Smeltkroes wordt een arena

Wil je lid worden van de EK Kidsclub, dan kun je bij de bar in De Smeltkroes een gratis lidmaatschapspasje halen. Het kost 3 euro per activiteit en de wedstrijden kunnen gratis bekeken worden. "We maken echt een grote arena in De Smeltkroes", sluit Jeroen af.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie