Luister
muziek
9 juni 2024 - 22:40
Deel dit artikel:

Dries Roelvink en The Dean: deze namen treden op bij kermis Budel-Schoot

De kermis in Budel-Schoot schotelt wat bekende artiesten voor. Zo komt onder meer Dries Roelvink optreden.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Van zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli 2024 vindt de kermis in Budel-Schoot plaats. Deze artiesten zijn inmiddels al bekendgemaakt:

Zaterdag 13 juli

Need a night out? SHE got you covered! Met die woorden laten deze rockende dames van zich horen. Ze zijn nieuw op de kermis in Budel-Schoot en dus 'extra nice' dat ze op zaterdagavond het spektakel aftrappen.

Zondag 14 juli

The Dean is de headliner van Schoot Kermis zaterdagavond. Daan Boom is de echte naam van The Dean en hem leerden we in Nederland kennen als een van de jongens van tv-programma Streetlab. Op het podium is ie onafscheidelijk van Tobias Camman, alias de Makelaar. Onderaan dit artikel een voorproefje van The Dean en wat je van hem kunt verwachten.

Maandag 15 juli

Op kermismaandag in Budel-Schoot is de alom bekende Dries Roelvink te bewonderen. Onlangs stond hij nog op het grote podium van de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA, binnenkort mag hij naar Schoot Kermis. Hij is een van de vrienden van dj Bonte Carlo, die ook te horen is maandagavond.

Dinsdag 16 juli

Terug van weggeweest op het podium van Schoot Kermis: Hard2Get. Twee jaar geleden zetten zij de zaterdagavond al op z'n kop, dit jaar sluiten ze het kermisfeest af. Diezelfde avond verschijnt ook Disco Nico op de kermis in Budel-Schoot.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie