15 september 2020 - 06:12
Deel dit artikel:

Ook in Budel-Schoot alle carnavalsactiviteiten afgeblazen

Carnavalsvereniging De Toeters uit Budel-Schoot heeft besloten om op voorhand alle carnavalsactiviteiten te schrappen. Eerder werd al bekend dat er geen nieuwe prinsenparen worden gekozen in de Cranendonckse kernen, vanwege corona.

cranendonck24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Dat betekent dat er geen optocht zal plaatsvinden en alle overige activiteiten in De Reinder ook niet doorgaan. "Iedereen met een carnavalshart zal snappen dat de gemaakte keuze pijn doet maar met de regelgeving van dit moment, waarbij niemand zekerheid heeft wat de toekomst gaat brengen, rest c.v. De Toeters geen keuze", stelt de carnavalsvereniging.

De Raad van 11 van De Toeters kwam afgelopen week bijeen om te overleggen over het aanstaande carnavalsseizoen. Daaruit volgde de conclusie dat gezondheid en veiligheid bovenaan moest komen te staan. "Met name dat laatste heeft unaniem de doorslag gegeven in het besluit om op voorhand alle carnavalsactiviteiten af te blazen."

Toeterkrant
Er wordt gekeken naar een aantal zaken die wél opgepakt kunnen gaan worden. Eén van die zaken is de jaarlijkse Toeterkrant die wél zal verschijnen. Over andere mogelijkheden maakt de carnavalsvereniging later het een en ander bekend.

Eerder deze week maakte Buulder Buk al bekend alle activiteiten van de agenda te schrappen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug