Luister
Live
11 juni 2021 - 16:07
Deel dit artikel:

Pro6 gaat weer zwerfafval prikken, ditmaal in Soerendonk

Vanwege coronamaatregelen was Pro6 een hele tijd genoodzaakt alleen in petit comité zwerfvuil te prikken. Dat is ook door veel anderen in de gemeente Cranendonck opgepikt. Hopelijk gaan meer mensen het waarderen als de leefomgeving er schoon uitziet en zet het anderen aan hun eigen rommel mee naar huis te nemen of in de daarvoor bestemde vuilnisbakken te gooien. Dit weekend staan ze in Soerendonk.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Pro6

De laatste en 28e keer hebben ze in Budel-Dorplein zwerfvuil geprikt. "Vanwege allerlei andere verplichtingen was er maar een klein groepje van zes personen, maar we hebben toch weer flink wat volle vuilniszakken verzameld", zegt de partij.

Aanstaande zaterdag gaat Pro6 zwerfvuil prikken in Soerendonk. Ze starten om 11.00 uur op het Jan Maasplein. In tweetallen gaan ze op 1,5 meter afstand van elkaar prikken. Ze komen om 12.30 uur weer bij het startpunt bij elkaar, verzamelen al het gevonden zwerfvuil, dat vervolgens afgevoerd wordt.

Meehelpen
Heb je ook zin om mee te doen, dan ben je van harte welkom. Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen zij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen enzovoort. Je kunt je van tevoren per mail aanmelden via info@pro6cranendonck.nl. Dat is echter niet verplicht.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug