Luister
Live
19 juni 2021 - 11:19
Deel dit artikel:

Klein-Schoot en Heuvel worden 30-kilometerzone

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de maximumsnelheid van 50 naar 30 kilometer per uur te verlagen op de wegen Klein-Schoot en Heuvel in Budel-Schoot.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Google Streetview

Daarnaast wordt er een voorrangsregeling, ter hoogte van wegversmallingen op de komgrenzen op de wegen Klein-Schoot en Heuvel te Budel-Schoot, ingesteld. Hiervoor worden borden geplaatst.

Vanaf de bekendmaking van het besluit in de Staatscourant op 10 juni 2021 kunnen belanghebbenden het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken binnen zes weken inzien op de website van de gemeente Cranendonck: cranendonck.nl/bekendmakingen.

Beroep
Ben je het niet eens met het besluit en heb je hierop destijds een zienswijze ingediend, dan kun je je beroep binnen zes weken na de dag van deze bekendmaking indienen bij de rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch. Je verstuurt het beroepschrift per post vóór het einde van de termijn. Bij de rechtbank moet het vóór de einde van de termijn zijn bezorgd. Je ondertekent het beroepschrift dat ten minste het volgende bevat:

  • je naam en het adres;
  • de datum waarop je het beroepschrift verstuurt;
  • een omschrijving van het besluit waartegen jouw beroepschrift is gericht;
  • waarom je het beroepschrift indient.

Ook moet je zo mogelijk een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt kunnen overleggen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug