Luister
Live
16 juli 2021 - 05:56
Deel dit artikel:

Budelse Brouwerij introduceert nieuw alcoholvrij witbier

De Budelse Brouwerij heeft een nieuw alcoholvrij witbier geïntroduceerd. Het heeft volgens de brouwerij een Belgische stijl en is uitgesproken verfrissend en zacht van smaak met een vleugje citroen. Het heet Witte Parel 0,0%

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Budelse Brouwerij

Dit is de alcoholvrije variant van Witte Parel 5%, een zacht witbier Belgische stijl, geliefd bij de echte witbierkenners. Het wordt gebrouwen uit biologische gerste- en tarwemout. "Heerlijk fris en fruitig van smaak door de koriander en citrusschillen", stelt de Cranendonckse brouwerij. Beide bieren zijn biologisch.

Ook de uitstraling van Witte Parel is vernieuwd, passend bij het karakter van deze witbieren. Op de etiketten pronkt de zeemeermin, met in haar handen een schelp met een parel. "Het symbool voor Witte Parel, een juweel van een bier."

Budelse Brouwerij

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leidt de vierde generatie van de familie Arts, met veel liefde voor het brouwersvak, de brouwerij. Vorig jaar ontvingen zij het predicaat 'Hofleverancier'. De koning kan het predicaat toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug