Luister
Live
25 november 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

Komma uit Budel verkozen tot 7e beste bureau van Nederland

Tijdens de jaarlijkse FONK100-verkiezing heeft Komma hoge ogen gegooid. Het Budelse bedrijf eindigde op de zevende plaats in de categorie 'beste middelgrote full-service agency' en laat daarmee vele grote bedrijven achter zich.

cranendonck24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Komma

De FONK100 is een lijst die ieder jaar gemaakt wordt door het gelijknamige FONK, een magazine en digitaal platform voor de creatieve industrie. De basis voor de verkiezing is een klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door marktonderzoekbureau Multiscope. In totaal werden dertien factoren geanalyseerd, waaronder nauwkeurigheid, snelheid en creativiteit. Komma scoorde gemiddeld een hele mooie 8,9.

'Nooit verwacht'

Stef Bogers, Meneer d’n directeur van Komma, is uiteraard blij met de uitslag. "Dit hadden we nooit verwacht. Bij Komma zijn we nooit echt bezig met de concurrentie, maar het is zeker leuk om nu boven gerenommeerde namen te eindigen. Dat is wel heel erg gaaf", vertelt hij. "Ons team werkt iedere dag hard voor vele mooie bedrijven. We hopen er altijd het maximale uit te halen en het is mooi om te zien dat het bevestigd wordt in een onafhankelijk onderzoek."

Corruptie in het spel?

Humor is de medewerkers van Komma met de paplepel ingegoten. Regelmatig pakken ze uit op social media door middel van komische vlogs. Ook nu weer schieten ze in de roos met een ludiek filmpje. Is er hier corruptie in het spel? Bekijk de video hieronder.

Op naar de top

Ondanks de coronacrisis zijn het mooie tijden voor Komma. Eerder dit jaar verhuisde het bedrijf al naar een grotere locatie en afgelopen maand tekende twee nieuwe medewerkers hun contract waardoor ze nu met een team van zestien medewerkers zijn. Toch blijft Stef hongerig: "Een zevende plaats biedt gelukkig nog genoeg perspectief. Volgend jaar gaan we voor de nummer 1-positie", zegt hij met een knipoog.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug