Luister
muziek
11 December 2021 12:46
Deel dit artikel:

Wensboom keert tijdens feestdagen terug in Maarheeze

Sinds december 2017 staan er, op diverse plekken tijdens de feestdagen, in Maarheeze wensbomen. Daarin kunnen wensen in gehangen worden voor of van inwoners van Maarheeze. Ook dit jaar kan dat weer.

cranendonck24
  / Maarheeze.nu
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Samen met de Sociaal Makelaar heeft de werkgroep een heleboel mensen kunnen verrassen. Het was steeds een enorm succes. Zelfs vorig jaar, toen door de coronamaatregelen alles digitaal moest plaatsvinden, zijn er mensen in het zonnetje gezet.

Ook dit jaar wil de werkgroep weer de mogelijkheid bieden wensen aan te melden. Dit kan middels verschillende wensbomen in het dorp, maar ook digitaal. Op 13 december worden er op verschillende plaatsen wensbomen neergezet en kunnen de wensen erin worden gehangen. Ook kan men vanaf die dag digitaal wensen insturen via wensboommaarheeze@gmail.com. Op 10 januari 2022 eindigt de actie.

Financiële bijdrage

Ook dit jaar doet de organisatie weer een beroep op de inwoners van Maarheeze. Zij kunnen bijdragen aan dit initiatief, met een financiële gift. Een geldbedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL06RABO0142618756 ter attentie van Stichting Project Organisatie Sociaal Netwerk Cranendonck, onder vermelding van 'Wensboom'. De werkgroep kan dan ook dit jaar weer een heleboel mensen gaan verrassen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie