Luister
muziek
20 december 2021 - 05:54
Deel dit artikel:

VVD Cranendonck presenteert kandidatenlijst: dit zijn alle namen

VVD Cranendonck is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Afgelopen vrijdagavond hebben ze de complete kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - VVD Cranendonck
Advertentie

Eerder werd al bekend dat Jordy Drieman unaniem gekozen is tot lijsttrekker en dat raadslid Willem Swinkels en commissielid Marina Liebregts op plek 2 en 3 staan. Wethouder Marcel Lemmen staat open voor een tweede termijn als wethouder en staat op plek vijf. Naast de continuïteit die de lokale VVD hiermee biedt aan de inwoners, is er op de kandidatenlijst ook ruimte voor nieuwe gezichten. "Dit team met enthousiaste en gemotiveerde VVD’ers uit Cranendonck heeft er zin in", zegt de partij.

Nieuwe gezichten

Niet alleen binnen de gemeenteraad heeft de fractie van VVD Cranendonck zich de afgelopen jaren ingezet voor een liberaler Cranendonck. Ook achter de schermen is er hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van de partij. Dit heeft geleid tot een flink aantal nieuwe gezichten in de fractie. Brigide Kisters (nummer 4, Maarheeze), Rein Hogenboom (nummer 6, Budel), Huub Borg (nummer 7, Maarheeze), Marcel van Haren (nummer 8, Soerendonk), Marit van Deurzen (nummer 9, Budel-Schoot), Riks de Jong (nummer 13, Budel) en Bart Veldhuis (nummer 14, Budel) zullen zichzelf in de komende periode voorstellen via de kanalen van VVD Cranendonck.

Ervaring

Ook aan voldoende ervaring is op de lijst van de lokale VVD gedacht. Carola Meuwissen (nummer 10, Maarheeze) is oud-wethouder en tegenwoordig statenlid voor de VVD in Noord- Brabant. Daarnaast staan op de lijst wethouders, raads- en commissieleden uit het verleden: Frans Keizer (nummer 11, Maarheeze), Hendrik van den Boogaard (nummer 12, Maarheeze), Frank Walkate (nummer 15, Budel) en Sjaak den Breejen (nummer 16, Maarheeze). De lijst wordt afgesloten door voorzitter Willibrord van Beek, die weer in Maarheeze woont nadat hij gestopt is als Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht.

In onderstaande video zie je alle gezichten achter de namen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie