Luister
muziek
4 januari 2022 - 21:26
Deel dit artikel:

Joep Honcoop uit Budel doet na De Bachelorette mee aan Married At First Sight

Na een mislukt avontuur bij De Bachelorette gooit Joep Honcoop uit Budel zijn hoop op Married At First Sight (MAFS). Dinsdagavond is het seizoen op RTL 4 van start gegaan en hij is een van de deelnemers die blind gaat trouwen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jean-Pierre Fourie / WarnerBros / Videoland
Advertentie

Joep kijkt met een prettig gevoel terug op zijn avontuur in Zuid-Afrika in 2020, bij De Bachelorette. Hier probeerde hij het hart van influencer Gaby Blaaser te veroveren. In de derde aflevering werd hij naar huis gestuurd.

Of Joep echt een relatie met de populaire Gaby zag zitten? “Ik ging niet met de illusie dat ik zou eindigen met Gaby. En ook niet voor het hele circus eromheen”, gaat Joep (achternaam: Honcoop) verder. “Ik heb er een vriendengroep aan overgehouden. Achter de schermen kon ik met sommige kandidaten echt een band vormen. Je zit toch 24 uur per dag met elkaar in de villa zonder contact met de buitenwereld. Je brengt ook zonder camera’s veel tijd met elkaar door. We hebben nu een groepschat en we zien elkaar wekelijks, ondanks dat wij door geheel Nederland verspreid wonen. Met sommigen heb ik zelfs nog dagelijks contact.” Meer over zijn ervaring bij De Bachelorette lees je HIER.

Blind in het huwelijksbootje

Nu gaat hij op zoek naar de liefde in MAFS. Hierin worden deelnemers blind gekoppeld aan een partner. Sterker nog: ze stappen direct in het huwelijksbootje zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Een groep deskundigen koppelt de stellen aan elkaar. Married At First Sight is sinds dinsdag 4 januari iedere week om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie