Luister
muziek
7 september 2022 - 11:49
Deel dit artikel:

Oude foto's van Maarheezenaren sieren gerenoveerd viaduct

Afgelopen weken is de laatste hand gelegd aan de fotowanden boven het viaduct Maarheeze Onderweg. Hier zijn historische foto’s van Maarheeze te bewonderen en veel inwoners zullen gebouwen en personen herkennen uit het verleden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bontjes’ oog voor detail
Advertentie

Het was nog een hele klus om de ramen 36 ramen te beplakken, maar het resultaat mag er zijn. "We hebben met de werkgroep een heel mooi project omarmd en er samen iets geweldigs van gemaakt", zegt de werkgroep.

QR-codes

Als kers op de taart komen er nog bordjes bij met QR-codes, zodat je op de website alles kan komen te weten over de achtergrond van de ontwerpen en de historische foto’s. Men kan zelf ook aanvullingen doen bij de omschrijvingen van de historische foto’s of een leuke foto sturen naar info@maarheeze.nl, die gemaakt is bij het viaduct. De mooiste en ludiekste foto's zullen ze plaatsen in een fotogalerij op de website.

Feestelijke heropening

Zondag 11 september, in het weekend van de Open Monumentendag, zal het viaduct om 14.30 uur feestelijk worden geopend door burgemeester Roland van Kessel. Er is een band bij aanwezig, een informatiestand van de IVN en een expositie van de historische foto’s met uitleg. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Houd hierbij rekening dat de Kerkstraat onder het viaduct voor deze gelegenheid wordt afgesloten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie