Luister
muziek
20 september 2022 - 15:53
Deel dit artikel:

Inwonerscollectief Cranendonck presenteert zich op open dag van azc

Op 24 september is het inwonerscollectief Cranendonck vertegenwoordigd met een stand op de open dag van het asielzoekerscentrum (azc) in Budel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

Alle partijen die te maken hebben met de opvang of de begeleiding van asielzoekers presenteren zich, zodat jij een goed beeld kunt vormen wat er gebeurt op het azc.

Reactie op voorstellen afwachten

Van oudsher heeft Cranendonck zich altijd erg gastvrij opgesteld naar de hulpbehoevende mens in nood. Door overlastgevers is het draagvlak voor opvang afgenomen. Er worden nu allerlei maatregelen genomen om deze overlastgevers aan te pakken. Twee vertegenwoordigers van het inwonerscollectief hebben onlangs een gesprek gehad met staatssecretaris Eric van der Burg en hem concrete voorstellen gedaan om de leefbaarheid op korte termijn terug te brengen in onze kernen. Aan de staatssecretaris is gevraagd vóór 30 september te reageren op de gedane voorstellen.

Meedenken

Het inwonerscollectief is op zoek naar mensen die de groep willen versterken. Tijdens de open dag vertellen ze over het doel en de opzet van het inwonerscollectief. Je kunt je bij een van de vertegenwoordigers op de stand aanmelden of stuur een mail naar info@nuishetaanonscranendonck.nl.

De open dag op het azc vindt plaats op 24 september van 13.00 tot 16.00 uur. Meer informatie vind je HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie