Luister
muziek
1 oktober 2022 - 06:04
Deel dit artikel:

Sv Budel stuurt brandbrief aan gemeente: slechte velden en extra kosten

Het hoofdbestuur van sv Budel heeft afgelopen week moeten besluiten om alle trainingen van maandag tot en met donderdag te annuleren. Door deze regenval van maandag en dinsdag waren de velden onbespeelbaar geworden.

Om te voorkomen dat ze de rest van het seizoen last zouden hebben van de regenachtige dagen, is in overleg met onderhoudsbedrijf Attender besloten om ook de rest van de week niet te trainen. Het probleem met de vettige grond wordt ook aangekaart in het overleg met de gemeente Cranendonck.

Erg slechte staat

De staat van de velden is erg slecht, de grond is namelijk veel te vettig. Attender is deze week aanwezig geweest voor extra onderhoud aan de velden op ons sportpark. Door de velden te schudfrezen zal het water sneller in de grond trekken, zodat er bij regenval gewoon op de velden getraind en gespeeld kan worden.

Wel weer voetbal in het weekend

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - sv Budel
Advertentie

Afgelopen week heeft er overleg plaatsgevonden tussen Attender en het hoofdbestuur. Het was eerder deze week niet mogelijk om de velden te slepen en licht te rollen. Dit gaat aanstaande vrijdag plaatsvinden. Het dringende advies van Attender aan het bestuur is dan ook om deze hele week niet te trainen. Het bestuur heeft na beraad dit advies overgenomen. Dit betekent dat geen enkel team deze week op de velden kan trainen. Als er vrijdag gesleept en gerold is kan er in het weekend gewoon gespeeld worden.

Brandbrief naar gemeente

Het bestuur zal een brandbrief opstellen en naar de gemeente versturen om hen (nogmaals) te informeren over de problematiek van de velden en de extra kosten die hiermee gemoeid zijn.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie