Luister
muziek
23 November 2022 09:15
Deel dit artikel:

Buulder Buk: 'Carnaval is leuker als je aan optocht meedoet'

Carnaval is leuker als je aan de optocht meedoet. Een uitspraak die menig persoon uit Budel en omstreken zal kunnen bevestigen, aldus CV Buulder Buk. "Wij geven je graag deze ervaring door middel van het het uitreiken van een startnummer", zegt de carnavalsvereniging.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Buulder Buk: "Bedenk een motto en werk dit vervolgens groot of klein uit en geef je op. Vervolgens mag je dit presenteren in één van onze geweldige optochten. Dit is dan toch wel het hoogtepunt van de dag en je hebt direct een mooie invulling voor de komende donkere maanden van het jaar. Als eerste beloning zul je een duimpje, lach of applaus krijgen van het publiek."

Programma van carnaval in Budel

In de avond laait de spanning vervolgens weer op, als de prijsuitreiking volgt. "Waar zijn we geëindigd? Wie gaat er met het felbegeerde Gouwe Getje naar huis? Een belevenis die je toch zeker een keer meegemaakt moet hebben. Wisten jullie trouwens ook dat we ervoor zorgen dat alle deelnemers van de jeugdoptocht (met een startnummer) met een prijs naar huis gaan? Dus pak deze kans en kom schitteren in onze Jeugdoptocht op zaterdag of in de Grote optocht op dinsdag." De volledige carnavalsagenda van CV Buulder Buk vind je HIER.

Meer informatie en inschrijven

Via de site van Buulder Buk kun je het inschrijfformulier invullen en doormailen. Inschrijven kan al vanaf 11 november tot en met donderdag 9 februari 2023. Op 10 februari wordt het programmaboekje in elkaar gezet en is inschrijven niet meer mogelijk. Voor vragen of opmerking staan ze ook open. Daarvoor kun je mailen naar optocht@buulderbuk.nl of bellen naar 06-15273877.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie