Luister
muziek
07 Januari 2023 06:05
Deel dit artikel:

Tijn Smolenaars uit Budel maakt profdebuut voor Jong PSV

De 17-jarige doelman Tijn Smolenaars uit Budel heeft vrijdagavond zijn profdebuut gemaakt voor Jong PSV. Tijn speelde eerder in de jeugd van sv Budel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - PSV
Advertentie

In het uitduel bij NAC Breda kwam de grote wens voor Tijn uit. De keeper verscheen aan de aftrap voor Jong PSV.

Tijn is de jongere broer van sv Budel-selectiekeeper Luuk Smolenaars. Tijn speelde twee seizoenen bij sv Budel in de F-jeugd en vertrok toen naar PSV om zijn droom na te jagen. Weinig is het gegeven om ook echt hun debuut te maken in het profvoetbal, maar het is hem gelukt.

Trots bij sv Budel

Sv Budel zegt: "Tijn, we zijn als sv Budel erg trots op je. Proficiat en hopelijk volgen er meer wedstrijden in de toekomst."

Jong PSV verliest van NAC Breda

Een heel succesvolle debuutwedstrijd werd het niet voor Jong PSV. Tijn Smolenaars moest als keeper tweemaal vissen. De Eindhovenaren kwamen in Breda maar één keer tot scoren. Een eindstand van 2-1 in het voordeel van NAC Breda dus. Jong PSV staat momenteel op de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Over Tijn Smolenaars

Tijn Smolenaars werd op 23 februari 2005 geboren in Weert. Een tijdje kwam hij uit in de jeugd voor sv Budel. Maar al snel vertrok hij naar topclub PSV. In het seizoen 2013-2014 stapte hij de F-jeugd binnen. Vervolgens kwam hij uit voor alle andere jeugdteams van de Eindhovense club. Inmiddels is hij 17 jaar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie