Luister
muziek
30 Januari 2023 06:05
Deel dit artikel:

Wethouder Lemmen en aanvoersters openen splinternieuwe kleedlokalen van sv Budel

Onder een stralende zon en veel belangstelling zijn de nieuwe kleedlokalen van sv Budel geopend. Wethouder Marcel Lemmen heeft de officiële opening verricht, samen met Janneke Neeskens en Zoë Ras, de aanvoersters van sv Budel MO20-1 en MO17-2.

Dankzij vele sponsoren en vrijwilligers heeft sv Budel nu nieuwe toiletten voor de damesteams en zes nieuwe kleedlokalen.

Groei

Zaterdag 28 januari 2023 zal een historische dag blijven voor sv Budel. Na een lange discussie met de gemeente Cranendonck over de noodzaak van hun nieuwe kleedlokalen zijn ze eindelijk officieel geopend. In december 2014 werden de noodlokalen bij sv Budel neergezet omdat er op dat moment al bijna honderd vrouwen en meiden aan het voetballen waren bij sv Budel. Inmiddels is dit aantal gegroeid naar 125 speelsters en de nieuwe kleedlokalen zorgen voor een veilige sportomgeving voor alle leden.

Zes kleedlokalen en nieuwe damestoiletten

Met het geld wat door de gemeente ter beschikking is gesteld, zijn dankzij sponsoren, vrijwilligers en een bijdrage vanuit de vereniging uiteindelijk zes kleedlokalen gebouwd, in plaats van vier. Ook nieuwe damestoiletten waren hard nodig.

Het bestuur van sv Budel wil de gemeente Cranendonck en wethouder Marcel Lemmen bedanken voor de inzet in de afgelopen periode. "In de komende periode gaan we aan de slag met het aanleggen van een kunstgrasvoetbalveld en het verbeteren van de kwaliteit op de andere voetbalvelden", zegt de club. "Hier is recent door de meerderheid van de gemeenteraad geld ter beschikking gesteld."

Kantine bovenop nieuwe kleedlokalen

Daarna is het de droom van het bestuur van sv Budel om de kantine te verplaatsen bovenop de nieuwe kleedlokalen. Wanneer deze droom gerealiseerd gaat worden, is op dit moment nog niet bekend.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie