Luister
muziek
2 februari 2023 - 09:22
Deel dit artikel:

Inwoners Budel-Schoot winnen tienduizenden euro’s bij Postcode Loterij

De Straatprijs van de Postcode Loterij is in Budel-Schoot gevallen op 1 februari 2023. Daarbij is er een gelukkige die een splinternieuwe auto heeft gewonnen. Zes inwoners zijn in de prijzen gevallen en hebben samen 175.000 euro gewonnen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jurgen Jacob Lodder
Advertentie

Het is een maandelijks terugkerende prijs van de Postcode Loterij: de Straatprijs. Iedere eerste dag van de maand valt die op een postcode. Ditmaal is die gevallen op een aantal adressen in Budel. De huishoudens van het Cranendonckse dorp die meespelen hebben 25.000 euro per lot gewonnen.

Postcode

De prijs is gevallen op postcode 6023RA (straat: Heuvel) in Budel-Schoot. Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Margriet en Harry spelen mee met één lot en winnen 25.000 euro. Ze reageerden enthousiast, want het bedrag komt bijzonder goed van pas: “Wauw, geweldig! We zitten midden in een verbouwing, dus dit komt extra goed uit.”

Hennie wint 25.000 euro. Als hij de sleutels van een splinternieuwe BMW in ontvangst neemt schiet hij vol: “Hier ben ik ontzettend dankbaar voor.”

Frans en Jose winnen met hun lot 25.000 euro: “Eigenlijk hebben we bijna alles al. Maar een nieuw bed staat nog wel op ons verlanglijstje. Die kunnen we nu zeker aanschaffen!”

Wiel en Elly winnen ook 25.000 euro: “We hebben net een grote verbouwing gehad. Met dit mooie bedrag kunnen we ons huis verduurzamen. We willen bijvoorbeeld graag zonnepanelen, die kunnen we nu laten plaatsen.”

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Budel-Schoot is te zien in het tv-programma ‘The Floor’ op zondag 5 februari 2023 bij RTL 4. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie