Luister
muziek
15 Februari 2023 06:04
Deel dit artikel:

Voorstelling Jochem Myjer in De Smeltkroes binnen enkele minuten uitverkocht

Zo'n tien minuten duurde het dinsdag voordat mensen in de wachtrij uiteindelijk te zien kregen dat de show van Jochem Myjer in De Smeltkroes uitverkocht is. Een domper voor degenen die de voorstelling van de bekende cabaretier in Maarheeze hadden willen zien.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Ester Gebuis
Advertentie

Maar daaruit blijkt ook de grote interesse in de tickets. Dat is ook niet zo gek. Nog niet zo heel lang geleden stond Jochem Myjer nog met een denderende show in Carré in Amsterdam. Dat hij nu Maarheeze aandoet, is een mooie winst van AK De Smeltkroes.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei dus, verwelkomt De Smeltkroes Jochem Myjer. Met zijn nieuwe voorstelling 'Net alsof' komt er een einde aan vier jaar afwezigheid van één van de meest bekende Nederlandse komieken.

Kinderfeestje

AK De Smeltkroes zegt: "Met de voorstelling 'Net alsof' laat hij ons weten er echter weer helemaal klaar voor te zijn." Gevraagd naar een toelichting op de inhoud van zijn nieuwe voorstelling, stuurde het impresariaat een briefje van hem rond: “Lief publiek, na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling in een tekst als deze om te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond; ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen‘. Toch? Liefs, Jochem Myjer”.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie