Luister
muziek
20 november 2023 - 08:16
Deel dit artikel:

Iets doen voor een ander maakt jezelf blij: 'Ook incidenteel of tijdelijk vrijwilligerswerk is mogelijk'

Vrijwilligerswerk kost natuurlijk tijd in ieders spaarzame vrije tijd, maar van de andere kant brengt het je ook heel veel. Nieuwe contacten, nieuwe ervaringen en het inzetten van je eigen kwaliteiten.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck zijn ze op zoek naar mensen met verschillende kwaliteiten en meer of minder tijd. Allerlei verschillende vragen komen aan bod bij de Vrijwillige Hulpdienst. Van kleine klusjes in en om het huis tot hulp bij het doen van de boodschappen en mensen bezoeken.

Dit vrijwilligerswerk kun je inplannen wanneer het je zelf uitkomt. "Je kunt bij ons één keer per week, één keer per maand of een paar keer per jaar vrijwilligerswerk doen", legt Cordaad uit. "Wat jouw vrijwilligerswerk dan is, hangt af van je interesse en kwaliteiten en dat mogen ook meerdere dingen zijn uiteraard. Zo kun je de ene week iemand helpen met de boodschappen en de andere week een schilderijtje aan de muur hangen. Kortom: alles is mogelijk."

Contact Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck

Herken je je in de situatie dat je wel af en toe eens tijd hebt? Of wil je iets actiefs doen en daarmee iets betekenen voor een ander? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. Bel dan met Carrie van Hoef bij Cordaad Welzijn, via 06-10208470 of mail naar carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie