Luister
muziek
06 December 2023 12:25
Deel dit artikel:

Jeroen en Mieke Veldkamp nieuwe beheerders van De Smeltkroes: 'We zien veel kansen'

Gemeente Cranendonck heeft samen met beheerstichting De Smeltkroes nieuwe beheerders gevonden voor multifunctioneel centrum De Smeltkroes in Maarheeze. Vanaf januari 2024 willen de maatschappelijk ondernemers Jeroen en Mieke Veldkamp uit Maarheeze van het zalencentrum en de horeca van De Smeltkroes een levendige locatie maken.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

“We zijn blij dat we nieuwe beheerders hebben gevonden”, geeft wethouder Hennie Driessen (vitale gemeenschappen en gemeenschapshuizen) aan. Hij ziet een maatschappelijke rol voor hen weggelegd. Driessen: “Het is belangrijk dat er voldoende aandacht is voor verenigingen en organisaties die gebruikmaken van De Smeltkroes, maar ook dat nieuwe ideeën kunnen worden opgepakt.”

Jos Sweens, van beheerstichting De Smeltkroes vult aan: “Jeroen en Mieke Veldkamp weten goed wat er speelt in Maarheeze. Zij hebben volop plannen om van De Smeltkroes een levendige locatie te maken die aansluit bij de wensen van inwoners.”

Ruimte om elkaar te ontmoeten

Jeroen Veldkamp is een ervaren ondernemer uit Maarheeze en mede-eigenaar van vijf koffiehuizen en twee locaties met horeca en werkplekken. Hij is daarnaast als barista een expert op het gebied van koffie. “Wij zijn zeer enthousiast over De Smeltkroes en zien enorm veel kansen. Daarbij is er meer behoefte dan ooit aan activiteiten en verbinding”, legt Jeroen Veldkamp uit.

Inbreng van inwoners

Inwoners van Maarheeze hebben meegedacht over hoe zij het beheer van De Smeltkroes zien en wat zij hierin belangrijk vinden. Hiervoor is een beheerstichting in oprichting. Deze heeft samen met gemeente Cranendonck naar een nieuwe beheerder gezocht en Jeroen en Mieke Veldkamp aangedragen. Zij volgen de tijdelijke beheerder, John de Greef, op.

Gemeente Cranendonck en de beheerstichting bedanken John de Greef voor zijn inzet van de afgelopen tijd.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie