Luister
Live
3 november 2021 - 16:09
Deel dit artikel:

Deze (gestolen) fietsen zijn op zoek naar hun eigenaar

Dinsdagochtend zijn er twaalf fietsen aangetroffen op het azc in Budel, waarvan er negen als gestolen staan geregistreerd. De politie is op zoek naar de eigenaars van de drie andere fietsen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Instagram @wijkagent_azc_budel

De controle vond dinsdagochtend plaats. De politie, het COA en de gemeente hebben hierbij samengewerkt. In totaal zijn hierbij twaalf fietsen aangetroffen, waarvan er negen als gestolen staan geregistreerd. Politie verricht nader onderzoek naar de herkomst van de fietsen. Waar mogelijk worden eigenaren benaderd en de daders vervolgd, zo geeft de gemeente aan.

Ook zegt de gemeente dat de politie benadrukt hoe belangrijk het is om een fiets te registreren en aangifte te doen bij diefstal, ook bij een gestolen fiets. Het is ook achteraf mogelijk om nog aangifte te doen via de algemene site. Daar zijn ook registratiekaarten te downloaden. Zowel politie, COA als gemeente roepen inwoners op om als zij verdacht gedrag of strafbare feiten zien dit te melden bij de politie.

Tips melden

Bekijk hierboven de foto's van de fietsen die nog thuisgebracht moeten worden. Heb jij tips hierover, dan kun je dat melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug