Luister
muziek
26 januari 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Buulder Buk brengt tóch Bokkenblaaike rond

Het carnavalsblad Bokkenblaaike van CV Buulder Buk wordt gewoon rondgebracht in Budel. Dit ondanks dat carnaval op losse schroeven staat en er al flink wat afgelastingen zijn.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Buulder Buk
Advertentie

Carnaval in 2022 gaat er ook voor CV Buulder Buk anders uitzien dan ze gewend zijn. Zo is er geen groot volwassen prins of prinsenpaar, moeten we de jaarlijkse Buulse Zittingen ook dit jaar weer missen en trekt er op dinsdag geen grote optocht door de straten. Dat dit allemaal niet door kan gaan is inmiddels zeker. Ook al zeker is dat jeugddprins Stan en jeugdprinses Noah bekend zijn gemaakt als het prinsenpaar van 2022. En getuige de enthousiaste inzet van beiden bij hun presentatie, gaan ze er ondanks alles het beste van maken. Hopelijk samen met iedereen die carnaval een warm hart toedraagt.

Op 19 februari wordt er een alternatieve 'receptie' bedacht door de Jeugdclubs Budel voor het jeugdprinsenpaar. Hoe dit alternatief er uit gaat zien zal nog mede afhangen van de aanpassingen in de maatregelen die dan zullen gelden.

Huis-aan-huis

Een ander stukje carnaval 2022 dat ook zeker doorgaat is de verspreiding van een Bokkenblaaike. Huis-aan-huis in Budel zal komend weekend een opnieuw goed gevuld Bokkenblaaike bezorgd worden door leden van de Raad van Elf en andere vrijwilligers van CV Buulder Buk. Let op: Heb je een 'nee-nee-sticker' op je brievenbus geplakt en wil je alsnog een Bokkenblaaike krijgen, dan moet je of de bezorger opwachten, of er in de loop van volgende week een zelf op gaan halen bij het kantoor van Van Hunsel & Govers aan het Capucijnerplein in Budel.

Voortgang

Hoe volgende maand carnaval 2022 in Budel verder vorm gaat krijgen, zal de komende weken gaan blijken. "Er wordt in elk geval alles aan gedaan om carnaval 2022 niet zo maar stilletjes, maar wel passend binnen de geldende regels, voorbij te laten gaan", zegt Buulder Buk.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie