Luister
muziek
19 augustus 2022 - 05:58
Deel dit artikel:

Wauw! Lelijke viaduct in Maarheeze nu kleurrijk en onherkenbaar

Graffitikunstenaars Gart Smits (uit Weert) en Jasper (Briks) van Seggelen (uit Budel) hebben afgelopen weken hard gewerkt en met succes. Het ‘lelijkste viaduct van Nederland’ in Maarheeze is nu al onherkenbaar. Vier prachtige kunstwerken laten zien wat Maarheeze uniek maakt én wat haar inwoners onderling verbindt.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Het kleurrijke ontwerp van Brigitte de Bont (uit Maarheeze) spat van de muren af. En ze zijn er nog niet. Nu het werk van de graffitikunstenaars erop zit, is het tijd om het geluidsscherm langs de A2 bij het viaduct in Maarheeze aan te pakken.

Historische foto's

Aan beide zijdes van de Kerkstraat worden de geluidsschermen namelijk voorzien van historische foto’s die uiteraard betrekking hebben op Maarheeze. De foto’s worden op 22 en 23 augustus aangebracht; mits de weersomstandigheden dan toelaten dat de folie bevestigd wordt. Kom gerust (op een afstandje) kijken hoe de foto’s tot leven komen.

Tijdens de werkzaamheden is het onvermijdelijk dat er enige verkeershinder ontstaat. Ter plaatse wordt aangegeven welke maatregelen van kracht zijn.

Heropening

Zondag 11 september (weekend van Monumentendag) zal het viaduct om 14.30 uur feestelijk worden geopend door burgemeester Roland van Kessel. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie