Luister
muziek
17 februari 2024 - 22:56
Deel dit artikel:

Geld voor in stand houden van rijksmonumenten in Cranendonck

Ben je eigenaar van een rijksmonument in gemeente Cranendonck? Dan kun je een aanvraag doen voor de Instandhoudingssubsidie. Hoe je dat doet is afhankelijk van het gegeven of het monument wel of geen woonfunctie heeft.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Eigenaar van een rijksmonument zónder woonfunctie? Dan kun je tot en met eind maart een aanvraag doen voor Subsidieregeling Instandhouding Monumenten. Het gaat hier om eigenaren van rijksmonumenten zoals bijvoorbeeld een molen, kerk of fabriek. Ook eigenaren van groene en archeologische monumenten vallen onder deze subsidieregeling. Kijk voor meer informatie en het indienen van een subsidieaanvraag op cultureelerfgoed.nl.

Eigenaar van een rijksmonument mét woonfunctie? Dan kun je vanaf 1 maart tot en met eind april een aanvraag indienen voor de instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten. Kijk voor meer informatie en het indienen van deze woonhuissubsidie op cultureelerfgoed.nl.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed behandelt de subsidieaanvragen voor rijksmonumenten.

Eigenaar van een gemeentelijk monument mét woonfunctie? Dan kun je het hele jaar een aanvraag indienen voor instandhoudingssubsidie. Kijk voor meer informatie op cranendonck.nl.

De gemeentelijk erfgoedadviseur behandelt samen met de A2-Commissie Omgevingskwaliteit de subsidieaanvragen voor gemeentelijke monumenten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie