Luister
muziek
20 juli 2022 - 09:46
Deel dit artikel:

Uitbaters De Wielerbaan stoppen: 'We hebben gedurfd, geleerd, gelachen en gehuild'

De geruchten gonsden al tijden. "Toch hebben wij zelf pas heel recent besloten dat het mooi is geweest", zo vertelt het uitbaterskoppel van café-zaal De Wielerbaan in Budel. Na 11,5 jaar zetten zij op 31 oktober van dit jaar een punt achter een fantastische periode.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Dat betekent niet direct dat De Wielerbaan helemaal gaat verdwijnen. De Budelse Brouwerij is eigenaar en zal op zoek moeten naar een nieuwe huurder. "Wij zouden het heel fijn vinden als die ook op korte termijn gevonden wordt, want wat is nu mooier dan een instapklaar bedrijf te kunnen doorgeven? Heb je interesse? Kom dan gerust eens een bakje koffie doen", is de oproep.

Solmar Tours

De huidige uitbaters zijn trots op het bedrijf dat ze neergezet hebben. "We hebben gedurfd, gedaan, geleerd, gelachen en gehuild. Kortom: we hebben geleefd in en voor De Wielerbaan. Waarom we stoppen? De wereld is veranderd, met ons gezin voorop. Dat maakt dat wij onze tijd anders willen gaan invullen. Dit gaan we onder meer doen door ons te focussen op de uitdaging die we bij Solmar Tours zijn aangegaan. Daarnaast gaan we meer tijd maken voor ons gezin."

Onvergetelijke ervaring

Wat rest is een mooie zomer. "Samen met jullie zorgen we de komende maanden voor een mooi slotakkoord op een voor ons onvergetelijke ervaring."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie