Luister
Live
16 december 2021 - 15:55
Deel dit artikel:

FC Cranendonck roept op: 'We zoeken trainer die past bij gezellige dorpsclub'

Met het vertrek van Ronny Everaerts gaat FC Cranendonck voor seizoen 2022-2023 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Op social media plaatsen ze een oproep.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Hennie Roosen

Hoofdtrainer Everaerts en FC Cranendonck hebben besloten aan het einde van dit seizoen niet met elkaar door te gaan. Dan komt er een einde aan drie seizoenen met deze trainer aan het roer. Onder leiding van Everaerts heeft FC Cranendonck het eerste seizoen na het behalen van de eerste periodetitel meegedaan om het kampioenschap en kwam corona op het verkeerde moment voor de club die toen bovenaan stond voor promotie naar de derde klasse. Na een kort tweede seizoen door de coronasituatie en mede door het vertrek van enkele belangrijke basisspelers, staat FC Cranendonck momenteel op een verdienstelijke plaats in de middenmoot.

Gezellige dorpsclub

Everaerts is toe aan een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging en het bestuur van FC Cranendonck respecteert deze beslissing. Zij gaan op zoek naar een trainer die de ingezette koers kan doorzetten. Zo luidt de openstaande vacature: "Wij zoeken een jonge ambitieuze trainer die past bij een gezellige dorpsclub met een optimale balans tussen plezier en prestatie. FC Cranendonck is een stabiele vierdeklasser waar een trainer in alle rust kan werken met een sterk kader en een gretige selectie met een goede mix tussen jong en oud." Geïnteresseerden kunnen zich melden met een mailtje naar info@fccranendonck.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug