Luister
Live
27 december 2021 - 06:02
Deel dit artikel:

VV Maarheeze en Erik Schaeken verlengen samenwerking met twee seizoenen

Ook de komende twee seizoenen blijft Erik Schaeken als hoofdtrainer verbonden aan VV Maarheeze. Dit is het resultaat van een prima start van de jonge hoofdtrainer bij de vierdeklasser.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - VV Maarheeze

Maarheeze kent dit seizoen onder leiding van Schaeken een lekkere start. Met verzorgd voetbal en met veel scorend vermogen is Maarheeze nog altijd ongeslagen in de 4e klasse D. Navraag bij selectie en staf bevestigde de waarnemingen van voorzitter Huub van der Linden: “Erik investeert veel in het groepsproces en van meet af aan werkt hij samen met de staf planmatig aan verzorgd voetbal. Redenen om nu het vertrouwen in deze hoofdtrainer te bevestigen.”

Ambities

Na een succesvolle voetbalcarrière is Schaeken dit seizoen bij Maarheeze gestart als hoofdtrainer. Zeker ook omdat Eriks ambities aansluiten bij de plannen van VV Maarheeze, is hij blij met deze contractverlenging. “Ik zie voldoende kansen om samen met mijn staf en jonge selectie in de komende periode stappen te zetten naar een hoger niveau. Door de samenwerking nu met twee seizoenen te verlengen, creëren we stabiliteit en kansen voor de aanstormende talenten”, vertelt de coach.

Periodetitel

Dit seizoen hoopt Maarheeze om mee te strijden voor een periodetitel. “Wie weet kunnen we met de selectie het negentigjarig jubileum van VV Maarheeze nog extra glans geven”, aldus Van der Linden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug